DALILA DRAGOJEVIĆ IPAK NEĆE VODITI NA HYPE-u? Javno saopštenje direktora: Ovo je konačna odluka

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2023, 13:18

DALILA DRAGOJEVIĆ IPAK NEĆE VODITI NA "HYPE"-u? Javno saopštenje direktora: Ovo je konačna odluka

Oglasila s eovim povodom!

Dalila Dragojević, bivša učesnica Zadruge, nakon učešća u Beloj kući u saradnji sa televizijom "Pink", donela je odluku da se oproba na drugoj televiziji, "Hype".

Dalila već neko vreme vodi emisiju "Da li, sa Dalilom" i veoma je uspešna u tome.

Pored Dalile, svoju emisiju imai Tara Simov, ali sada i Anđela Đuričić, kao i Milan Milošević, čije emisije počinju od oktobra.

Direktor >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << televizije "Hype" je obavestio sve pratioce i gledaoce da će od oktobra biti emitovan i rijaliti program na "Hype" televiziji, a mnogi su jedva čekali da počne konkurs.

Mnogi zadrugari su najavljeni da će preći na konkurentsku televiziju, budući da su najavljivani odlični uslovi.

Konkurs je trebalo da se održi u julu a na audicijama je trebalo da odlučuju Anđela, Milan i Dalila, kao i Memo Haljevac.

Takođe, svako od njih je nakon objave o rijalitiju izbacio na društvene mreže anketu, da li gledaoci žele da ih gledaju kao učesnike ili kao voditelje rijaliti formata.

Međutim, Saša Mirković je objavio danas konačnu odluku da ipak, neće biti rijaliti programa na televiziji, samim tim će aktuelnim voditeljima Dalili, Anđeli, Milanu biti uskraćen angažman ove vrste, već će biti angažovani na svojim emisijama kao i do sada.

Ovim povodom se oglasila i Dalila Dragojević, koja je podelila ovu objavu u celosti.

- Hype se neće baviti rijaliti programima u novoj programskoj šemi. Ipak smo odlučili da podignemo lestvicu i unapredimo program za mlade! Hvala puno svim Zainteresovanim ljudima, ali za sada to nećemo raditi! - pisalo je u saopštenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.