DALILA DALA DEJANU TAJNU CEDULJU? Tvrde da ne pričaju, a onda KAMERA USNIMILA kako opet MULJAJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2022, 20:07

DALILA DALA DEJANU TAJNU CEDULJU? Tvrde da ne pričaju, a onda KAMERA USNIMILA kako opet MULJAJU

Razvile su se posebne teorije šta mu je stavila u šake.

Raspad braka, razvod, mirenje, pa konačna svađa između Dejana i Dalile Dragojević i dalje je jedna od najšokantnijih stvari koje su se lančano odigrale u nekom domaćem rijalitiju. Iracionalno ponašanje, brojni preokreti, teorije o mađijanju, punili su novinske stupce i portale poslednja četiri meseca. Svako je imao svoje razumevanje logike po kojoj se odvija saga o Dragojevićima.

Priča po svemu sudeći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije gotova. Iako je Dejan teško sebe povredio kada je razbijao čaše i flaše tokom žurke, a Dalila se zaklela da sa njim neće pričati, izgleda da je istina sasvim drugačija.

Na jednom Instagram profilu, gde se objavljuju često snimci koji su promakli svima, danas je objavljen video gde se vidi da Dalila i Dejan i dalje komuniciraju.

Na snimku Dragojevićka sedi na krevetu dok joj prilazi Dejan i ona mu tada nešto pruža što Dragojević prihvata.

Nikome nije jasno šta je to Dalila dala svom bivšem mužu. Odmah su se javile brojne teorije, te su neki gledaoci smatrali da Dalila daje Dejanu tablete, drugi su insistirali da mu daje žetone, dok treći tvrde da je u pitanju tajna ceduljica sa porukom.

Vi sami možete da pogledate video-klip u nastavku pa proceniti šta je u pitanju:

A post shared by Heavy Cur (@heavycur_zadruga)

Da li će se Dalila i Car pomiriti?

Choices Da

Ne

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

rijaliti Zadruga Zadruga uživo vesti Zadruga zadruga Zadruga 1. sezona Zadruga učesnici VIP Tv Pink Zadruga TV Pink TV Pink uživo Pink uživo online stream Zadruga 2 Zadruga 2. sezona Zadruga 3 Zadruga 3. sezona Zadruga treća sezona Zadruga 4 Zadruga četvrta sezona Zadruga live stream zadruga 5 zadruga 5. sezona zadruga peta sezona Dalila Dragojević Dejan Dragojević

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.