DALILA, BILA SI NOSATA NAKAZA! Nos ti kao TANDŽARA! Drugarica osudila voditeljkino sramno ponašanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2023, 13:41

"DALILA, BILA SI NOSATA NAKAZA! Nos ti kao TANDŽARA!" Drugarica osudila voditeljkino sramno ponašanje

Svojim svakodnevnim objavama na društvenim mrežama privlači pažnju, a svi se pitaju šta dovodi do toga da se oko nje stalno nižu kontroverze!

Bivša zadrugarka Dalila Dragojević, iako vreme provodi van rijalitija, ne prestaje da intrigrira domaću javnost.

Svojim svakodnevnim objavama na društvenim mrežama privlači pažnju, a auditorijum ima najrazličitije reakcije na zadrugarkinu popularnost.

Dalilina drugarica, koja želi da ostane anonimna, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otvorila je dušu i podelila sa širokim auditorijumom svoje iskustvo druženja sa zadrugarkom. Ona je prvo sugerisala da je Dalila uradila mnoštvo plastičnih operacija kako bi imala izgled koji sada ima.

A post shared by ⬆⬆🔝Zapratite🔝⬆⬆ (@srbija_showbizz)

- Sada svi znamo kako je izgledala pre operacija. Bila si nosata nakaza! Nosem si mogla da ubodeš želju u fildžanu; kao ona puška tandžara. Bila je nosata, i operisala se, ali to joj neće pomoći - rađaće nosatu decu. Juče sam joj učestvovala u "lajvu" i ne mogu da verujem kolike joj poklone ljudi daju. Rekla je gostu: izvini se majci što si tako nakaradna. Pogledaj, Dalila, sebe! Na šta si ti ličila? Nemaš kulture ni gram, nisi mi skuvala kafu. Bilo mi je muka kada sam je juče čula. Ja stojim iza toga da si najarogantnija žena. Pljuješ druge, a ne pogledaš se kakva si bila. Kad se rodi ružno dete, pa se pitaju što je ružno. Ružno je jer mu je majka pre svih operacija bila ružna, a nosi i majčin DNK - zaključila je navodna Dalilina drugarica i pozvala je u duel.

Detaljnije u prilogu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.