DALEKO SAM JA OD NJEGA! Čolak javno ISPROZIVAO i SPUSTIO Ša - reper će POBESNETI kad vidi ovo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2021, 19:35

"DALEKO SAM JA OD NJEGA!" Čolak javno ISPROZIVAO i SPUSTIO Ša - reper će POBESNETI kad vidi ovo!

Opasno će se iznervirati!

Nenad Aleksić Ša često nailazi na nerazumevanje od strane zadrugara najviše zbog njegovog emotivnog odnosa sa bivšom zadrugarkom Tarom Simov.

Tokom svađa sa ukućanima oni ga vrlo često uporede, sa nekadašnjim stanovnikom Bele kuće, Banetom Čolakom, a sve u nameri da ga ponize i uvrede.

A post shared by SHA (@nenadaleksicsha)

Aleksića ovo posebno iznervira i svaki put pobesni kad se to desi.

Čolak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se ovim povodom oglasio na svom Instagram storiju, što će Ša dodatno iziritirati kad bude video.

- Apsolutno je realno što lik p*zdi kada ga porede sa mnom... Daleko sam ja od njega, da ne kažem "daleko bilo" - napisao je Čolak uz sliku jednog naslova.

A post shared by Bane Čolak (@bane_colak)

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.