DALA SAM IZJAVU! Oglasila se Mirjana Karanović nakon što je Tužilaštvo predložilo kaznu zatvora za nju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023, 12:44

"DALA SAM IZJAVU!" Oglasila se Mirjana Karanović nakon što je Tužilaštvo predložilo kaznu zatvora za nju!

Otkrila sve detalje slučaja i šta se dešavalo tog dana!

Danas se pojavila vest u medijima je Osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo optužni predlog Prvom osnovnom sudu protiv glumice Mirjane Karanović. Sumnja se da je 27.10.2022. godine, ušla u verbalni, a zatim i fizički konflikt sa komšinicom u dvorištu zgrade.

Navodi se da je glumica nanela teške telesne povrede komšinici, kada ju je tokom tokom žučne rasprave uhvatila rukom u predelu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << grudi, protresla je, a potom i odgurnula na beton. Navodno je oštećena tada zadobila tešku telesnu povredu u vidu preloma leve butne kosti.

Tužilaštvo je predložilo sudu da se prema okrivljenoj izrekne kazna zatvora u trajanju od osam meseci i istovremeno odredi da se tako utvrđena kazna neće izvršiti ukoliko okrivljena u roku od dve godine ne učini novo krivično delo.

Mirjana Karanović se sada prvi put oglasila povodom ovog slučaja.

- Ja o tome nisam obaveštena. Išle smo da damo izjavu i ja i ona. Sretale smo se nakon incidenta, naravno. Ja sam posećivala tu ženu kod kuće, nakon što je izašla iz bolnice. Uvek je bila jako neprijatna i drala se na mene. Ta žena govori laži - rekla je Mirjana Karanović, pa se osvrnula na taj 27. oktobar.

- Moja majka je umrla dva meseca posle tog incidenta. Žene koje su čuvale moju majku znale su za njihove nesuglasice, ali mi o tome nisu govorile. Ta žena me je terala da stavim majku u dom, iako ona to nije želela. Nisam htela ni ja. Pričala je da može da mi sredi potvrdu da nije sposobna. Njen sin je bio tu u trenutku kada je ona pala, ali je već izašao iz zgrade pa nije video šta se tačno dogodilo. On mi se izvinjavao i govorio je da je njegova majka preterala, on ima 60 godina, ona 80 i nešto, ali na sudu je naravno stao na njenu stranu i potvrdio njenu priču. Ja sam njoj pomogla da ustane kada je pala i bila sam tu za nju nakon što je izašla iz bolnice, kad god sam je posetila ona se drala na mene. Uvek je vređala i mene i moju majku, vi ne možete da zamislite koje reči je koristila, ne bih sada o tome pričala - istakla je glumica za "Telegraf".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.