DALA JANJUŠU DA JE DIRA, CARU DELILA KOMPLIMENTE... Slađa je najbolja Majina drugarica, a nabacivala se njenim bivšima

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 20:08

DALA JANJUŠU DA JE DIRA, CARU DELILA KOMPLIMENTE... Slađa je najbolja Majina drugarica, a nabacivala se njenim bivšima

"Ti i Anđela ste uradile isto, a princip je isti."

Tokom nastavka emisije "Pitanja gledalaca", Slađana Lazić je podignuta, te je u svom izlaganju o odnosu sa Lazarom Čolićem Zolom rekla da je on nije zanimao kada je bio u vezi sa Miljanom Kulić, jer je tada bio zauzet, te da nju ne zanimaju zauzeti muškarci.

Međutim, to nije izazvalo lepe reakcije kod zadrugara među kojima je Filip Car prvi osudio njeno ponašanje u zadruzi budući >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je najbolja prijateljica Maje Marinković, a navodno se nabacivala svim njenim bivšim i sadašnjim momcima:

- Raspravljao sam sa Slađom i najstrašnije je da je devojka kao one u 17. veku što su ljudi otprilike nagađali svoje godine pošto ih ni sama ne zna. Rekla je da je 1993. godine i da ima 33 godine. Slađo ti si energična i sipatična, ali ništa dobro ovde nisi napravila. Ti si se muvala, a vrlo često si sebi dala za pravo da komentarišeš Anđelu, a napravila si isto - rekao je Car.

- Kako isto? - pitala je Slađa

- Muvala si se sa momkom koji je ustao, završio sa devojkom napolju i uplovio sa tobom u vezu. Ti i Anđela ste uradile isto, a princip je isti. Da li te je Janjuš lovio za v*ginu i grudi, a Majina si drugarica, Povezivana si sa Bilalom, meni davala komplimente. Dati sebi za pravo i imati pravo su dva različita pojma- rekao je Car.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.