DABOGDA ŽELJKA SAHRANILA AKO LAŽEM! Pre nego što je darila Zolu, Miljana Zapretila! Ubiće tvoju MAJKU! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2019, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DABOGDA ŽELJKA SAHRANILA AKO LAŽEM! Pre nego što je darila Zolu, Miljana Zapretila! Ubiće tvoju MAJKU! (FOTO)

Ovo je prevršilo svaku meru razuma!

Miljana Kulić je jutros prišla Lazaru Čoliću Zoli i udarila ga pesnicom iz sve snage po glavi.

U tom trenutku, zvuk se nije čuo, mada se na snimku vidi da Miljana pre udarca nešto šapuće Zoli. Gledaoci koji su pratili celu situaciju na mobilnom telefonu, uspeli su da razaznaju šta Miljana govori. U pitanju je ozbiljna pretnja smrću.

- Ako je zbog Tijane mogao da ubije dečka, sad je u bekstvu, zasto ne bi tvoju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << majku - rekla je Kulićeva, da bi zatim udarila Zolu pesnicom u glavu. Na snimku se još može čuti da Kulićeva nastavlja da preti smrću Zoli i to pokrepljuje rečima "kunem ti se u Željka, dabogda ga sahranila ako lažem"! Miljana je Zoli dala rok da joj do izlaska iz "Zadruge" vrati novac (pominje sumu od 9.500 hiljada), sve vreme preteći smrću njemu i njegovoj porodici.

- Ne znaš ti s kim imaš posla - rekla je, između ostalog, Miljana.

Nije jasno o kojoj se Tijani radi i ko je čovek o kojem priča Miljana, ali u svakom slučaju, veoma ozbiljna situacija. A s obzirom na to da Miljana to nije uradila samo da bi privukla pažnju kamera, što bi je donekle (samo donekle) opravdalo, jasno je da pretnja time još ozbiljnija.

Željko Mitrović se usred noći OVAKO OBUČEN pojavio u centru Beograda, svi ga gledali U ČUDU! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DABOGDA SAHRANILA ŽELJKA AKO LAŽEM: Miljana potpuno ODLEPILA! Preti Zoli SMRĆU i kune se u DETE! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 31.Maj.2019

Miljana Kulić jutros je krvnički izudarala Zolu, nakon čega je on tražio da napusti imanje. – Ako je zbog Tijane mogao da ubije dečka, sad je u bekstvu, zašto ne bi tvoju majku – rekla je Kulićeva, da bi zatim udarila Zolu pesnicom u glavu. Na snimku se još može čuti da Kulićeva nastavlja...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.