DA VIDIMO ŠTA ZVEZDAN SLAVNIĆ IMA DA KAŽE I NJEGOVA ŽENA, ŠTA MU JE VEĆ! Anđela besna: Ja nisam glupa!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jan.2023, 15:09

"DA VIDIMO ŠTA ZVEZDAN SLAVNIĆ IMA DA KAŽE I NJEGOVA ŽENA, ŠTA MU JE VEĆ!" Anđela besna: "Ja nisam glupa!"

"Ja nisam sisala vesla!"

Anđela Đuričić danas je saznala od Ane Spasojević da je Zvezdan Slavnić pitao sinoć svoju suprugu vanbračnu u njenom odsustvu da li ga voli i dalje i to dva puta.

Ona je prvo bila začuđena jer Zvezdan nikad nije učestvovao u "Igri istine" a njoj je prećutao da je pitao Anu  da li ga voli.

- Ja nisam ni glupa ni gluva, ja nisam budala! Anđela sve zna iako nisam dva dana u kući, samo ga Anđela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << puno voli - rekla je Anđela, besna, jer je saznala šta je Zvezdan radio.

- Došao je u pola devet, malo smo se mazili, rekao mi je da ga je Mića pitao, ali nije šta - dodala je.

- Jedva čekam pretres, da vidimo šta ima da kaže Zvezdan Slavnić i njegova žena, saputnica, šta mu je već - rekla je Anđela.

- Da vidimo šta imaju da kažu, pošto nisu puno pričali koliko ja znam. Ja nisam sisala vesla, tako ćemo je li? Sa tim pitanjima?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.