DA SREDIŠ ONAJ LOM Ognjena Amidžića isprozivali na Instagramu, kad vidite fotku sve će vam biti jasno (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2020, 23:46

"DA SREDIŠ ONAJ LOM" Ognjena Amidžića isprozivali na Instagramu, kad vidite fotku sve će vam biti jasno (FOTO)

"Laku noć, mrzi me da objašnjavam."

Poznati voditelj emisije "Amidži Šou" Ognjen Amidžić izazvao je veliki broj komentara zbog svoje poslednje objave na Instagramu.

- Laku noć, mrzi me da objašnjavam - napisao je kratko Ognjen u opisu fotke, na kojoj se vidi haos u njegovom domu, ali i noge voditelja, koje stalno postavlja na svoj profil.

A post shared by RTV PINK (@rtvpink) on Oct 17, 2020 at 9:31am PDT

"Kao da si u sobi tinejdžera", >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "sredi kuću, lenčugo", "imate ormar?", "da središ onaj lom prekoputa", samo su neki od komentara koje mogu da se pronađu ispod Ognjenove poslednje fotke na Instagramu.

A post shared by Ognjen Amidzic (@ognjenamidzic) on Nov 3, 2020 at 4:48pm PST

Amidžiću ovo nije prvi put da postavlja ovakve fotografije, a njegove objave su često na meti kritika ali takođe izazovu i smeh.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.