DA SMO NEGDE NAPOLJU... Kristijan progovorio o odnosu sa Kristinom, pa priznao da mora da se KONTROLIŠE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2021, 02:07

"DA SMO NEGDE NAPOLJU..." Kristijan progovorio o odnosu sa Kristinom, pa priznao da mora da se KONTROLIŠE!

"Ja sam alfa muškarac."

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a Milan Milošević pročitao je pitanje postavljeno Kristijanu Goluboviću.

- Da li bi pao na Kristinine čari da nisi u Zadruzi? Rekao si da moraš da se kontrolišeš jer znaš gde ste - glasilo je pitanje.

- Sa punim pravom gledaoci mogu da definišu naš odnos kao više od prijateljstva i da ide u pravcu da se rode neke emocije. Mi se na neki način tako ponašamo i znam da to ne valja. Ja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam porodičan čovek, oženjen i imam malo dete. Ivana je verna, odana, nemam nijednu zamerku za nju.

- Ja sam se postavio zaštitnički prema Kristini, kao da je znam ceo život. Ja sam alfa muškarac i ne krijem da mi to ponekad padne na misa. Ja uradim sa njom deset stvari i moram da se kontrolišem jer sam ovde. Da smo negde napolju, da su druge okolnosti i da nema Ivane verovatno bi se i desilo nešto - rekao je Golubović.

Detaljnije pogledajte u videu.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.