DA SI NAPRAVILA NEŠTO U RIJALITIJU NE BI PROSILA OVDE Žestoka pljuvačina po Dalili Dragojević, haos u lajvu

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023, 22:48

"DA SI NAPRAVILA NEŠTO U RIJALITIJU NE BI PROSILA OVDE" Žestoka pljuvačina po Dalili Dragojević, haos u lajvu

" Av av av, samo laj, tako i znam za tebe!"

Kao i većina zadrugara, nakon učešća u rijalitiju tako je i Dalila Dragojević počela da zarađuje novac na popularnoj društvenoj mreži TikTok, kao i Mensur Ajdarpašić, Kristijan Golubović, Marijana Zonjić i drugi.

Međutim u jednom od lajvova Dalile Dragojević, takozvanom "meču" desio se skandal, kada ju je napao verbalno jedan od tiktokera.

Tiktoker koji je "napao" Dalilu tvrdio je da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dalila nije tiktoker te da nema nijedan snimak na pšrofilu, već da kako on kaže, "prosi" na društvenoj mreži:

- Šta ti znaš? Znaš ti k***c moj - brecnuo se tiktoker.

- Av av av, samo laj, tako i znam za tebe - vikala je Dalila.

- Vi samo to znate, dođete u rijaliti i pljujete po svima i onda su velike face. Da si u rijalitiju napravila nešto ne bi prosila ovde po TikToku - urlao je mladić.

- Ti prosiš ovde ceo život - odbrusila je Dragojevićka.

- Ja sam Tiktoker a ti si lajver, meni se može - vikao je.

- Ja sam sve živo! - prekinula je Dalila.

- Ćuti molim te! Ne pričaj preko mene! Niko od vas iz rijalitija ne bi bio ovde da nije para, ja sam ovde već tri godine kada se ništa nije plaćalo! Svi ste neki lažni moralisto - urlao je.

- Nisam ponosna na neke stvari iz prošlog života, ali imam prava da se pokajem! Valjda je bitno šta sam sada! Čovek nema prava da se promeni? - govorila je Dalila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.