Izvor: Scandal.rs, 30.Sep.2019, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA SE PREKRSTIŠ LEVOM I DESNOM: STANIJA NAPRAVILA HAOS NA OSTROGU!

Stanija Dobrojević izaziva pažnju gde god da se pojavi, a, sudeći po današnjem danu, ni verski objekti nisu izuzetak. Naime, starleta je posetila manastir Ostrog sa dečkom Markom Markovićem, ali obilazak nije prošao u miru. Naime, kada su deca ugledala zvezdu rijalitija “Zadruga 2” napravio se red onih koji su želeli da se fotografišu sa The post DA SE PREKRSTIŠ LEVOM I DESNOM: STANIJA NAPRAVILA HAOS NA OSTROGU! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

LUNA ĆE NASTUPATI ZAJEDNO SA OVIM POPULARNIM PEVAČEM: Đoganijeva će konačno ZAPEVATI pred publikom u Srbiji!

Izvor: Scandal.rs, 01.Okt.2019, 15:44

Luna Đogani je posle pobede u drugoj sezoni rijalitija “Zadruga” otpočela pevačku karijeru. Ona je prvo objavila prvenac “Deveti krug” koja joj je zasada jedina numera, a zatim je krenula na nastupe. Đoganijeva je zasad pevala samo u Makedoniji i to dva puta, a sada je došao red da se pokaže...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.