DA SE PLAŠIM MIŠEVA... Majin tata sa PALICAMA u izolaciji - Nakon ŽESTOKIH PRETNJI oglasio se Taki

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2020, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"DA SE PLAŠIM MIŠEVA..." Majin tata sa PALICAMA u izolaciji - Nakon ŽESTOKIH PRETNJI oglasio se Taki

Obezbedio se!

Nakon žestokog obračuna Marka Janjuševića sa Borom Santanom zbog Maje Marinković, Bora je ozbiljno pretio Majinom tati Takiju, pa pozivao svoje prijatelje iz spoljnog sveta da se obračunaju sa Takijem.

Tim povodom, redakcija našeg portala "Srbija Danas" je kontaktirala Takija, a on nas je dočekao više nego spreman.

- Ma, ja se smejem, čuo sam sve! Ja da se plašim miševa, nosio bih mačke po džepovima, a mačke su uvek oko mene, hteo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ja to ili ne. Oduševljen sam Majinim ponašanjem, a to što ju je Janjuš zakačio, vidi se da nije namerno, ona je htela da smiri situaciju, pa se našla u pogrešno vreme na pogrešnom mestu. Ona i Janjuš su prijatelji i on joj nikad ne bi naudio. Ona sada vodi rijaliti, sve se zavrtelo oko nje, ja sam to i očekivao, jer je Maja jako inteligentna, a njen prošlogodišnji plasman govori sve - rekao je Taki kroz osmeh za portal Srbija Danas.

A post shared by Taki Tadza (@takitadza) on Mar 30, 2020 at 6:00am PDT

Taki je čak postavio na svom instagram profilu svoju sliku sa dve palice i time poslao duhovitu poruku u vezi sa Santaninim pretnjama.

On je rekao da se u doba izolacije nalazi u svojoj vikendici i uživa, dok poštuje propise karantina i savetuje da svi isto uradimo kako bi se sve što pre završilo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.