DA SE NAJEŽIŠ! ŠOKANTNO! Miljana svake godine sve AGRESIVNIJA? A evo ga i VIDEO

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Nov.2019, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA SE NAJEŽIŠ! ŠOKANTNO! Miljana svake godine sve AGRESIVNIJA? A evo ga i VIDEO

Zanimljivo!

Miljana Kulić je sinoć navodno udarila svog momka Lazara Čolića Zolu i kako kažu navodno mu polomila nos, te je Lazar jutros osvanu sa modricom ispod oka.

Na internetu se pojavio snimak, gde iljana u sukobu sa Jelenom Golubović, Jovanom Tomić pa i Lazarom Čolićem ima okršaje.

Doduše, Kulićeva je u sukobu sa Matorom, gde ju je udarila mikrofonom u glavu, odmah brzom reakcijom produkcije i diskvalifikovana.

Što se tiče sinoćnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sukoba sa Zolom, Miljana je kažnjena oduzimanjem dvonedeljnog honorara, što su svi osudili, a ona se zahvalila produkciji, priznavši da ga je udarila i napominjući da to nije jedini fizički obračun u rijalitiju, kao i da je sama svesna da ona drži rijaliti, jer daje sve od sebe za njega, čak se i sa majkom svađa.

Video svih obračuna Miljane Kulić, pogledajte ovde:

Miljana Kulić, 25 godina, mnogo borbi, a ove su završene K. O. pic.twitter.com/CF8DoyaKl8

— Janko Marković (@JankoMarkov) November 10, 2019

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.