DA SAM ZNAO... Dejan usred programa uživo saznao da Aleks i Car proslavljaju mesečnicu - evo kako je reagovao!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2023, 00:09

"DA SAM ZNAO..." Dejan usred programa uživo saznao da Aleks i Car proslavljaju mesečnicu - evo kako je reagovao!

Progovorio i o njihovoj turbulentnoj vezi!

Bivši rijaliti učesnik, Dejan Dragojević večeras je sa voditeljkom Dušicom Jakovljević u emisiji "Zadruga specijal" komentarisao dešavanja u Beloj kući, a pre svega je dao sud o odnosu njegova bivše devojke, Aleksandra Nikolić, sa Filipom Carem.

- Kako komentarišeš odnos Zvezdana i Anđele, oni su se pomirili? - upitala je Dušica.

- Znaš kako prikazuju sebe u svim svelima, a druge >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što su osuđivali kao da im se vrati. Anđela je mene osuđivala u petoj sezoni, bila je najmoralnija, a onda je došla bura iz Herceg Novog i sve je palo. Anđela je već dotakla dno, svejedno joj je da li će da legne, dođe Maja, svakako je dotakla dno. Možda je to ljubav u njenim vrednostima, onda svaka čast. Mislim da je svesna svega, a da joj odgovara. Ivan Marinković je dosledan, prođe pored njega gola, izorni iz bazena, ali on je dosledan. Što neka ne bi bila sa njim? - govorio je Dejan.

- Car i Aleks, mesečnica im je danas? - upitala je voditeljka.

- Da sam znao doneo bih mafine, neka im je sa srećom. Mama prati rijalitiji, kad se pojave te lobanje, nemam problem. Čuo sam da me je prozivala da mamu njenu huškam protiv njega. Filip, zet moj, u zvezde da ga okujem, zvezda Danica, pa njegova glava da mi stoji - rekao je pobednik "Zadruge 5".

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.