Izvor: Scandal.rs, 31.Jul.2019, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“DA SAM HTELA DA ZNAM KAD PEVA OSTALA BIH S NJIM U BRAKU” Ana Sević odbrusila Darku, pa pomenula i Marinu Gagić

Bivši supružnici Ana Sević i Darko Lazić poslednjih meseci bili su u žiži medijskog interesovanja nakon svađe koja je izbila zbog organizacije rođendanske proslave za njihovu ćerku Lorenu. Naime, Darko je optužio Anu da je proslavu rođendana za Lorenu organizovala bez njegovog znanja, baš na dan kada je on imao nastup u inostranstvu, a pevačica The post “DA SAM HTELA DA ZNAM KAD PEVA OSTALA BIH S NJIM U BRAKU” Ana Sević odbrusila Darku, pa pomenula i Marinu Gagić appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

NIJE DUGO POTRAJALO: Severina OTKAČILA IGORA i odmah mu NAŠLA ZAMENU! Rešila je da završi SVAKU PRIČU

Izvor: Scandal.rs, 01.Avg.2019, 01:15

Severina Kojić dala je otkaz suprugu Igoru koji je poslednjih meseci bio njen menadžer i nedavno zaposlila novog. Kako Kurir saznaje, u pitanju je Alen Ključe, koji organizuje koncerte i događaje po Hrvatskoj i regionu, a sa kojim je pevačica na pojedinim projektima i ranije povremeno sarađivala...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.