DA PADNU ISPRED MENE, NE BIH POMOGAO Dejan Dragojević promenio veru zbog Dalile, a sad njene roditelje više ne poznaje

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 17:55

"DA PADNU ISPRED MENE, NE BIH POMOGAO" Dejan Dragojević promenio veru zbog Dalile, a sad njene roditelje više ne poznaje

"Ma ne interesuje me. Ja sam rekao, što se tiče te grupacije mama, tata i pas i kravata, to me ne zanima."

Pobednik „Zadruge 5" Dejan Dragojević obelodanio je da je promenio veru, te iz pravoslavlja prešao u islam, a nedavno je i proslavio Bajram. Zbog ovoga je kako kaže, naišao na brojne osude, a njegova porodica se plašila kako će reagovati okolina.

Dejan je primio Islam dok je bio u braku sa bivšom suprugom Dalilom Dragojević, te je živeo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa njom u Bosni, gde su i njeni roditelji Huso i Emina Mujić, koji ga sada više ne zanimaju:

- Ma ne interesuje me. Ja sam rekao, što se tiče te grupacije mama, tata i pas i kravata, to me ne zanima. Znači, to sam rekao, stroga distanca. Ja sada kažem, postoje tačno ljudi u životu koje sam upoznao, da padnu ispred mene ne bih pomogao uopšte, samo bih prošao pored - rekao je Dragojević.

O spekulacijama da bivša pati za njim i da se pokajala zbog toga što ga je javno prevarila i ostavila, on je rekao da ga ona ne zanima.

- Ma šta me briga. Ja sam i u rijalitiju pričao, uradio sam sve što je moglo na vreme da se uradi. Ja sam napravio s*anje na početku rijalitija koje sam napravio, ali mi je kasnije to dobro donelo. Rekao sam u tom trenutku kada se svega otarasim, džaba, druže, ne vredi ništa niti me interesuje ni zanima - ispričao je Dragojević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.