DA NIJE NJEGA, NE BI BILO NI MENE ŠOKANTNO PRIZNANJE Tare Simov o BIVŠEM VERENIKU i njenoj PROŠLOSTI

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2020, 18:41

"DA NIJE NJEGA, NE BI BILO NI MENE" ŠOKANTNO PRIZNANJE Tare Simov o BIVŠEM VERENIKU i njenoj PROŠLOSTI

Mateja otišao u zaborav?

Tara Simov je bivša učesnica "Zadruge 3" koja je ostavila veliki trag na ovaj rijaliti svojim buntom i "okrutnom" iskrenošću. Ono po čemu će svakako biti upamćena ova sezona "Zadruge" je i po velikoj ljubavi ove zadrugarke i bivšeg zadrugara Mateje Matijevića.

A post shared by Tara&Mateja♥️👑 (@tara.mateja_ljubav) on May 18, 2020 at 2:23am PDT

Kako se trenutno spekuliše po medijima i na osnovu Tarinih izjava, ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dvoje bivših ljubavnika trenutno nisu ni u kakvoj komunikaciji, a njihov do skoro "prijateljski" odnos, zamenio je blok na društvenim mrežama. Da li je ovo zaista kraj ljubavi između ovo dvoje bivših ljubavnika, pokazaće vreme.

A post shared by Tara Simov (@tarasimov) on Jul 22, 2020 at 2:58am PDT

Kada je reč o ljubavnom životu ove rijaliti učesnice, svima je već opšte poznato da je Tara Simov bila verena pred sam ulazak u rijaliti, mnogo pre nego joj se desila velika ljubav sa Matijevićem. Kako je ona izjavila u intervjuu za naš portal Srbija Danas, jedan od razloga njenog ulaska u "Zadrugu 3" jeste upravo preboljevanje raskida, odnosno veridbe sa bivšim dečkom.

Ekskluzivan intervju Tare Simov za portal Srbija Danas, možete prčitati OVDE.

A post shared by tara__mateja__official (@tara_mateja_official) on Jul 17, 2020 at 1:44pm PDT

Tara nam je nakon izlaska iz rijalitija i tokom davanja intervjua odgovorila na pitanje vezano za njenog bivšeg dečka.

-  Naravno da sam stupila u kontakt sa svojim bivšim verenikom. Naravno da smo se čuli. On je u komunikaciji i sa mojom porodicom. On je neko ko je meni u mojoj prošlosti dosta pomogao da sve te loše navike i prerano odrastanje korigujem. On je osoba koja mi je pomogla da pronađem sebe i svoj pravi put i da svoje kvalitete unovčim, kao što je bilo bavljenje predavanja engleskog jezika jedan period. Da nije njega ne bi bilo ni mene pametne i bistre ovaj danas. Pričali smo generalno šta se dešavalo u Zadruzi i van Zadruge. Drago mu je da mi je izbor nakon naše veze bio dečko poput Mateje, da je lepo vaspitan, da je korektan, da se lepo ponaša i da je baš onako dečko "po meri" što bi se reklo. Ima sve pohvale za Mateju - izjavila je Tara za portal Srbija Danas.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

RAZBIJANJE ŠEST MITOVA O KORONI: Da li da vežbam sa maskom, mogu li preko cipela da prenesem virus i POMAŽE LI ALKOHOL PROTIV VIRUSA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.