DA MI SMRDI NJENA IZLUČEVINA..! Janjuš OTKRIO šta mu je Maja rekla 20 MINUTA nakon INTIMNOG ODNOSA

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2021, 17:35

"DA MI SMRDI NJENA IZLUČEVINA..!" Janjuš OTKRIO šta mu je Maja rekla 20 MINUTA nakon INTIMNOG ODNOSA

"Zamisli ti koje je to ludilo!"

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a voditelj Milan Milošević sledeće pitanje pročitao je za Kristijana Golubovića.

- Da si ušao kao slobodan muškarac, da li bi se zaljubio u Aleks i šta ti se to dopalo, a šta ne?

- Ne bi se zaljubio u nju, ovde su mi se kao žene, sviđale druge devojke na tom planu, a pošto ne mogu da se zaljubim u drugu ženu, možda ne bi trebalo da odgovorim. Kod nje mi se ništa ne sviđa, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bez šminke i bez veštačke kose se mnogo drugačije slika. Treba da se zategne, da trenira i da malo smanji grudi da bi to bilo kako treba, skockano! Vidi se da je plastika. Ja ne bih da je ružim, ali mnogo bi trebalo da radi na sebi da bi bilo... Ja sam se dva puta pravo zaljubio i jednom onako! Ja sam zreo čovek, znam šta je emocija, kako da se prepustim, kada imam najbolju ženu na svetu i dete koje me najviše podseća na nju. Ja idem u sprdnju do neke granice i onda se od tu granicu odbijem, iako to zezanje u mojoj ženi izaziva rak - rekao je Kristijan.

- Nemam temu na ovo njegovo izlaganje - rekla je Aleks.

- Kada su Car i Mina bili u izolaciji, tad su bili potrčko ova devojka i Car i posle njihovog odnosa u izolaciji, posle 20 minuta je došla i rekla mi je: "Zamisli kakva je to k*rvetina, došla je da mi smrdi njena izlučevina", zamisli ti koje je to ludilo - rekao je Janjuš o Maji i Čorbi.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.