DA MI KAŽE NEŠTO, RAZBIĆU MU ZUBE! Dalila i Car BESNELI U ZORU jedno na drugo ISPIJAŠ MI MOZAK!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2022, 08:33

"DA MI KAŽE NEŠTO, RAZBIĆU MU ZUBE!" Dalila i Car BESNELI U ZORU jedno na drugo "ISPIJAŠ MI MOZAK!"

"Ja neću biti sa tobom, meni nećeš pripisati to svoje divljanje!"

Filip Car se ponovo posvađao sa Dalilom Dragojević, te je zamalo hteo da je gađa šoljom, a ovog jutra je posle žestokog sukoba ponovo došao do Dalile i legao preko nje.

Ona je mirno spavala ili je bar takoizgledalo, a Filip nije imao mira, pa se vrteo oko njenog kreveta da bi na kraju i ceo na njega.

Njih dvoje su potom počeli da se raspravljaju, ali tiho. Međutim, u jednom trenutku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se ponovo digla tenzija između njih dvoje.

- Ja tebi apsolutno ništa ne radim - rekla je u jednom trenutku Dalila.

- Car je u tom trenutku počeo da se hvata za glavu od nervoze, a zatim je ustao iz kreveta.

- Ti si kao ispijač neki, vampir. To je to kod tebe! Okreni se dok pričam - neću, stani dok pričam - neću. Ti ćeš sve u kontru napraviti. I kad ti priđem i kad se trudim, ti i dalje u kontru. Ne staješ, ti u kontru! Ja to ne mogu - pobesneo je Car.

- Bože sačuvaj. I ti ćeš meni da ne veruješ, ja sam to sa tobom uradila, a koga si ti prevario? Mene! Koliko si još prevario? - odgovorila je Dragojevićka.

- Njega si napadala, sad meni ispijaš mozak. Idemo na cigaretu, da mi neko nešto ne kaže, razbiću mu zube - rekao je on.

- Ja neću biti sa tobom, meni nećeš pripisati to svoje divljanje - dodala je Dalila, pa kranula sa njim.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"VIDEO SAM DA GA GLEDAŠ U OGLEDALU!" Car otkrio šta mu Dalila radi IZA LEĐA - ne može da se obuzda

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2022

Ne smiruju se!..Filip Car nastavlja svađu sa Dalilom Dragojević, te je stao iznad njenog kreveta i sasuo joj sve u lice, pa otkrio šta je primetio tokom današnje igrice...- Video sam te danas kako gledaš u ogledalu - rekao je Car...- Gde? - pitala je...- Video sam te i pre postavljanja pitanja kada...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.