DA LI ŽENA U SEDAMDESETIM TREBA DA NOSI OVO? Verica Rakočević izazvala mnoštvo komentara na fotografiju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2021, 20:38

DA LI ŽENA U SEDAMDESETIM TREBA DA NOSI OVO? Verica Rakočević izazvala mnoštvo komentara na fotografiju!

Adekvatno im odgovorila!

Šgod da uradi u poslednje vreme, modna kreatorka Verica Rakočević izazove buru javnosti.

Poznato je da Verica uživa u bračnoj zajednici sa 35 godina mlađim izabranikom, a sada je na svom Instagram profilu objavila fotografiju, a mnogi su u komentarima sugerisali da nije “u skladu sa njenim godinama”.

Naime, Verica je pozirala u kratkom sakou i dubokim čizmama, pa je na taj način istakla svoje duge noge.

Objavu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dijeli Verica Rakocevic (@verica.rakocevic)

- Da li žena u sedamdesetim treba da nosi ovo? Da, ukoliko joj je samo nebo granica i ukoliko je apsolutni vlasnik svog života ‒ poručila je ona uz fotografiju.

“Zašto da ne, ukoliko zna da nosi poput vas”, “Naravno da da, ovo nekome u dvadesetim ne bi stajalo”, “Ako joj ovako stoji, apsolutno da”, “Prelepa damo, činim sve da verujem kako ću moći to da nosim u sedamdesetoj”, samo su neki od komentara ispisanih ispod fotografije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Verica Rakočević: Da li žena u sedamdesetim treba da nosi ovo?

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Avg.2021, 08:20

Modna kreatorka Verica Rakočević je poznata po tome da godine nikada u životu nije gledala kao ograničenje za bilo šta, već da su one zapravo najmanja razlika koja može da postoji među ljudima.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.