DA LI TO KUJU ZAVERU ZA POBEDU?! Veliki šef uhvatio Staniju i Marka da rade OVO pa ih OŠTRO kaznio

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2019, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI TO KUJU ZAVERU ZA POBEDU?! Veliki šef uhvatio Staniju i Marka da rade OVO pa ih OŠTRO kaznio

Raskrinkani!

Već izvesno vreme spekuliše se o tome kako su Stanija i Marko ušli u vezu samo da bi pridobili što više glasova i tako pobedili u rijalitiju "Zadruga 2".

Danas je na adresu Bele kuće Veliki šef je poslao pismo, a ovonedeljni vođa Lepi Mića je svojim cimerima pročitao saopštenje.

- Zadrugari, doneli smo odluku da zbog nenošenja bubica i šaputanja budu kažnjeni Stanija i Marko Marković nedeljnim honorarom - stajalo je između ostalog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u pismu.

Pošto nisu nosili bubice, ne možemo da znamo šta su pričali, ali možemo pretpostaviti da je u pitanju neki tajni plan o pridobijanju što većeg broja glasova.

Pogledajte kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

KAD SE ZAVRŠI ZADRUGA: Gastoz šalje Luni poruku! Samo to će dobiti od njega - i NIŠTA više! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.