DA LI SE PORODIČNOJ DRAMI NAZIRE KRAJ? OGLASILA Nađa Đogani, pa OTKRILA da je donela VAŽNU ODLUKU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2020, 11:00

DA LI SE PORODIČNOJ DRAMI NAZIRE KRAJ? OGLASILA Nađa Đogani, pa OTKRILA da je donela VAŽNU ODLUKU!

Odlučila...

Luna Đogani najavila je tužbu protiv svog strica Đoleta Đoganija zbog navoda da je svojevremeno koristila narkotike.

Gagi je odmak odbranio brata, a Luni je sugerisao da ne napada i ne optužuje članove svoje porodice, kao i da Đoleta i tetku Nađu ne treba da uvlači u rijaliti intrige.

Gagijeva sestra Nađa oglasila se nakon situacije i kaže da će poštovati želju svog brata Gagija i neće se više meštati u ovu priču.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Đole ništa nije rekao vezano za drogu, novine lažu i on će se pobrinuti vezano za to... Ispoštovaću brata Gagija, vidim da mu je teško, neću više ništa komentarisati, kao što je tražio - obećala je Nađa, a iz njene izjave se vidi i da nije stala na stranu svoje bratanice Lune.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Sloba BLOKIRAN na Instagramu, pa se BESNO OBRATIO pratiocima! Evo u čemu je problem! "Zahvaljujući DUŠEBRIŽNICIMA!" (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.