DA LI SE IKO VIŠE ČUDI? Milijana OPET prevarila Milojka! Ovoga puta, s nekim ko ga baš MRZI! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2020, 14:20

DA LI SE IKO VIŠE ČUDI? Milijana OPET prevarila Milojka! Ovoga puta, s nekim ko ga baš MRZI! (FOTO)

To odavno nije pravi brak...

Uroš Anđelić i Milijana Božić su se poljubili sinoć u "Parovima".

Tokom žurke Milijana i Uroš se nisu razdvajali, a kako Uroš kaže, pao je i poljubac "na blic".

- Igrali smo čitavo veče, poljubio sam je - poverio se Uroš Nataši.

Nataša je prokomentarisala da joj se Milijana poverila:

- Rekla je da je napravila nešto, ali nije rekla šta - ispričala je Nataša.

Milojko je ponovo prevaren! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kako će ovo podneti? Mada, imajući u vidu koliko puta se to desilo, verovatno starac na to više i ne reaguje, mada su on i Uroš imali mnogo sukoba.

Podsetimo, prošle sezone "Parova", Milijana je sve vreme imala vrlo blizak odnos sa Aleksandrom Požgajem, a uporno je tvrdila da je imala seksualne odnose sa njim, iako je Požgaj to negirao. Sve je to morao da sluša i gleda Milojko. Slično je bilo i sa Nemanjom Stamatovićem Žapcem.

RAZBIJANJE ŠEST MITOVA O KORONI: Da li da vežbam sa maskom, mogu li preko cipela da prenesem virus i POMAŽE LI ALKOHOL PROTIV VIRUSA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.