DA LI MU VERUJETE? Sloba kaže da je smršao 12 kilograma, EVO FOTKE!

Izvor: Svet, 10.Avg.2018, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI MU VERUJETE? Sloba kaže da je smršao 12 kilograma, EVO FOTKE!

Bivši učesnik Zadruge, pevač Slobodan Radanović, koji se pre nekoliko dana zvanično razveo od Kristine Kije Kockar, pohvalio se novim izgledom i time što je smršao 12 kilograma. 
Sloba je često u Zadruzi isticao kako će, čim izađe iz rijalitija, odmah ponovo baciti na treniranje, kao što je aktivno radio i pre Zadruge.
A to što je u rijalitiju nabacio koji kilogram viška očigledno je bilo kratkog daha, budući da je za mesec dana uspeo da skine čak 12 kilograma.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << /> Da je i Radanović ponosan na svoj uspeh, govori to što se odmah pohvalio na Instagramu.
– 12 kilograma manje! Povratak! Malo li je – napisao je Sloba uz selfi.

Osim što su ga fanovi pohvalili, Sloba je dobio jednu poruku koja glasi: “Eto šta razvod učini od čoveka“.
SvetE-STOCK.US
The post DA LI MU VERUJETE? Sloba kaže da je smršao 12 kilograma, EVO FOTKE! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Slobodan Radanović uslikan sa ATRAKTIVNOM PLAVUŠOM, pa poručio: "Tek sam se razveo"

Izvor: Blic, 10.Avg.2018

Pevač Slobodan Radanović pre nekoliko dana zvanično se razveo od svoje supruge Kristine Kije Kockar i to u sudu u Zrenjaninu, nakon što su predali sporazumni predlog za razvod braka, koji je odmah prihvaćen.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.