DA LI JOJ PRETI ILI JE VOLI? Stanija dobila cveće od Vladimira Tomovića, ali i ČUDNU poruku! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2019, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI JOJ PRETI ILI JE VOLI? Stanija dobila cveće od Vladimira Tomovića, ali i ČUDNU poruku! (FOTO)

Ne prestaje da je proganja?

Starleta Stanija Dobrojević nedavno je izazvala euforiju na društvenim mrežama kada je najavila povratak u rijaliti šou "Zadruga" kada je na svom Instagram storiju napisala "Armijo, jeste li spremni?".

RAZLOG POTPUNO NEOČEKIVAN! Zašto Sanja brani Matoroj da se druži sa Lunom!? Odgovor - ŠOK ŠOKOVA!

Veliki broj fanova uputio joj je podršku i poželeo sreću u takmičenju u rijalitiju po drugi put, a za nju je stigla i jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << veoma interesantna poruka i buket cveća.

- Pamet u glavu. Volim te - pisalo je na poruci kojuje stanija dobila i koja je potpisana sa inicijalima V.T. i brojevima 085. Stanija je na propratnom snimku rekla da bi volela da joj neko dešifruje poruku, jer ne zna šta to može da znači.

Ovo bi mogla da bude poruka od Vladimira Tomovića, Stanijinog bivšeg dečka iz rijalitija.

Podsetimo, njih dvoje su se zabavljali u "Zadruzi 2", a razdvojili su se kada je Vladimir diskvalifikovan zbog fizičkog napada na Aleksandru Subotić. Ubrzo je i Stanija napustila "Zadrugu" zbog zdravstvenih problema i uputila se za Ameriku.

Tamo je rešila da stavi tačku na vezu sa Vladimirom, zbog njegovih konstantnih poziva i poruka koje su je, kako je navela, plašile.

SHVATILA SAM, ŽELIM DA BUDEM OPET SA SLOBOM! Kija nije više mogla da laže o depresiji i suzama! BOMBA! (VIDEO)

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.