DA LI JE SANJA MARINKOVIĆ PRODAVALA TELO? Voditeljka otkrila potresne detalje iz života - To je STRAŠNO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2019, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"DA LI JE SANJA MARINKOVIĆ PRODAVALA TELO?" Voditeljka otkrila potresne detalje iz života - To je STRAŠNO!

Sigurno niste znali za ovo!

U okviru igre koju su igrali gosti emisije "Amidži šou", voditeljka "Magazina In", Sanja Marinković, otkrila je nešto što je sve zaprepastilo.

- Da li je Sanja u mladosti prodavala nakit, peciva, igračke ili telo? - glasilo je pitanje za goste, a jedini tačan odgovor je dala Teodora Džehverović koja je na tabli napisala pecivo, a onda je usledilo i Sanjino priznanje.

A post shared by Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << on Jun 12, 2019 at 3:46pm PDT

- To je bilo mnogo davno, kada sam živela u Londonu. Tako sam dodatno zarađivala svoj honorar. Tada sam radila u butiku, prodavala sam farmerke, a onda sam radila u poslastičarnici, tako sam se snalazila. Onda sam stalno nosila jedne patike, bilo mi je izuzetno naporno. To je strašno težak posao gde nisi smeo da sedneš po 10 sati. Čak i kada nemaš posla, morao si da stojiš i da se praviš da radiš. Ja sam jedne farmerke sklapala po 100 puta. Na kraju kada sam taj posao odradila i trebalo je da se vratim u Beograd, ja sam te patike ponela zato što je đon bio potpuno razvaljen da svima pokažem koliko sam radila i da ja to mogu - otkrila je voditeljka.

KAD SE ZAVRŠI ZADRUGA: Gastoz šalje Luni poruku! Samo to će dobiti od njega - i NIŠTA više! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.