DA LI JE REALNO? Ljuba Aličić zaradio basnoslovnu sumu ZA PAR MINUTA! Letele novčanice od 500 EVRA...

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2021, 14:57

DA LI JE REALNO? Ljuba Aličić zaradio basnoslovnu sumu ZA PAR MINUTA! Letele novčanice od 500 EVRA...

Pevač nikad iskreniji!

Pevač narodne muzike Ljuba Aličić poznat je među estradnjacima zbog toga što zna da napravi dobar muzički štimung. Iz tog razloga Ljubu ćete retko videti u klubovima, ali je zato redovan zabavljač na svadbama i privatnim proslavama.

Njega smo najviše viđali u situacijama kada ga gosti kite i zatrpavaju kešom. Najveći bakšiš koji je dobio bio je 25.000 evra i to za samo nekoliko minuta.

A post shared by Ljuba Aličić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (@ljubaalicic.official)

- To je bilo u Berlinu, bila je proslava rođendana. Gazda koji je proslavljao ćerki rođendan je meni, iako je tu bio Šaban, Konjević i još neki pevači, u svega par minuta dao 25.000 evra, bile su novčanice po 500 evra, davao je jednu za drugom, priseća Ljuba i nastavlja

- Sad je sve stalo, pa i proslave, održavam kontakt sa kolegama koliko je moguće, neki rade, neki mi se ne javljaju ni na telefon, beže od mene, skrivaju se, ovo kažem za Mitra Mirića, boji se korone valjda, ne znam, završava Ljuba.

A post shared by Mitar Mirić (@mitarmiricofficial)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.