DA LI JE PREPOZNAJETE? Ova buduća učesnica Zadruge 2 bila je prava BOMBA, a sada...ŠOK (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2018, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI JE PREPOZNAJETE? Ova buduća učesnica Zadruge 2 bila je prava BOMBA, a sada...ŠOK (FOTO)

Neprepoznatljiva.

Sinoć je jedna od najintrigantnijh učesnica rijalitija "Zadruga" javno otkrila da će se u "Zadruzi 2" naći zajedno sa svojim sinom, ali kao zaštitu i podršku ovog puta imaće i svoju majku, Mariju Kulić.

Majka učesnice "Zadruge" Miljane Kulić, Marija, aktivna je na društvenim mrežama, a sada je pokazala kako je izgledala u mladosti.

Osim što se često hvali kako vodi računa o izgledu, pa posećuje kozmetičare, slika svoje nokte, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nišlijka se pohvalila i kakvo je telo imala u mladosti. Marija je na Instagramu objavila fotografiju s plaže nastalu pre nekoliko godina, na kojoj pozira u kupaćem kostimu sa suprugom Sinišom.

- Muž i ja - napisala je Marija ispod fotke.

Kulićeva na slici ima nekoliko kilograma manje, a njeno zategnuto telo došlo je do izražaja u roze jednodelnom kupaćem kostimu. Fanovi Miljane i njene mame oduševljeni su njenim izgledom, pa su joj delili komplimente.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.