Izvor: Scandal.rs, 23.Avg.2018, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI JE OVO NAJVEĆI DOKAZ DA SU IPAK ZAJEDNO?! Kiju na aerodromu sačekao DEČKO, a kad vidite o kome se radi, sve će vam biti jasno!

Pobednica Zadruge Kristina Kija Kockar rano jutros je sletela iz Crne Gore na beogradski aerodrom, gde je imala interesantan doček. Kija je doputovala iz Podgorice sa kraćeg odmora, a onda se dogodila situacija koja je mnoge iznenadila. Ispred aerodroma parkirao se crni automobil, a iz njega je izašao Stefan Karić, momak sa kojim su Kristinu The post DA LI JE OVO NAJVEĆI DOKAZ DA SU IPAK ZAJEDNO?! Kiju na aerodromu sačekao DEČKO, a kad vidite o kome se radi, sve će vam biti jasno! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

AUUU, KIJA JURCA NOVIM KOLIMA: Vidite KOJOM brzinom vozi - pa to NIJE dozvoljeno zakonom! (VIDEO)

Izvor: Press, 23.Avg.2018

I pritom koristi mobilni telefon.. . Pobednica "Zadruge" Kristina Kija Kockar jedan deo novca koji je zaradila takmičeći se u rijalitiju, tačnije, oko 20.000 evra, iskoristila...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.