DA LI JE ON NORMALAN?! Skandal dva srpska glumca zapravo je bio NAMEŠTEN, a sve je otkriveno TEK SADA

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2020, 07:16

"DA LI JE ON NORMALAN?!" Skandal dva srpska glumca zapravo je bio NAMEŠTEN, a sve je otkriveno TEK SADA

Kakav šok...

Kada je pre deset godina Milan Kalinić u emisiji “Magazin In” sručio kofu punu vode na glavu svom kolegi Andriji Miloševiću, mnogi su mislili da dva glumca više nikad neće pričati i da je Kalinić preterao. Iako su tada javno prozivali jedan drugog da su u ratu od tog trenutka, sada je otkivena prava istina.

A post shared by Milan Kalinic (@milan_kalinic) on Jan 22, 2015 at 5:10am PST

Naime, Andrija je po put ispričao da je sve bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iscenirano.

- Mi smo to smislili nekoliko dana pre emisije. Razmišljali smo kakvu bi foru mogli da napravimo i ja sam došao na ideju da mi prospe kofu vode na glavu. Sećam se da me je Milan gledao zbunjeno u smislu “jesi li siguran”, ali ja sam sam znao da će to da bude odlična fora - ispričao je Milošević u emisiji “Preživeli” na K1 i dodao:

- Bili smo toliko uverljivi da su me kolege zvale posle emisije da me pitaju je li Milan normalan. Sećam se da me Boba Mićalović zvala i rekla: “Bože, da li je on normalan, ja mu to nikad ne bih oprostila!”. A ja sam joj samo rekao, ma opusti se to sam ja smislio. Ona se šokirala - kroz smeh je ispričao Andrija.

A post shared by andrijamilosevic_official (@andrijamilosevic_official) on Aug 12, 2020 at 4:51am PDT

Saša Popović ULETEO NA BINU usred Nedinog nasupa u emisiji! Nećete verovati šta je uradio! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.