DA LI JE NORMALNA? Luna hoće da ON uđe u Zadrugu?! Pa, Slobi bi skočio pritisak na 200! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Dec.2017, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI JE NORMALNA? Luna hoće da ON uđe u Zadrugu?! Pa, Slobi bi skočio pritisak na 200! (VIDEO)

Samo još on fali za kompletno ludilo...

Iako se trudi da svoju ljubav prema Slobi Radanoviću u Zadruzi iskazuje onako kako oseća, Luna Đogani je priznala da joj je ponekad neprijatno da to čini pred Kijom Kockar, zbog čega ulazi u sukobe sa dečkom.

LUNA, IZDRŽI! Cela Zadruga PLAČE! Ovo PISMO je SVE po-ki-da-lo! (VIDEO)

Ona je često znala da mu kaže da želi da njen bivši uđe u rijaliti, da bi on video kako se oseća svakog dana.

NAJINTIMNIJA >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << TAJNA! Kija otkrila ljubavnici Luni nešto što NIKOM NIJE! (VIDEO)

Upitana da li bi zaista volela da se tako nešto desi, ona je ipak dala drugačiji odgovor:

- Ne, ja to ne bih volela, niti bi on ušao. Ja to kažem Slobi kad se posvađamo, jer meni bude neprijatno. Iako ja delujem opušteno, nekad ga poljubim pred Kristinom, zaboravim se, i onda se smorim i kažem mu to, i onda on koliko razume zapravo ne razume i zato ja kažem da bih volela da uđe moj bivši da bi Sloba razumeo kako je meni svakog dana.

Pitanje je, ipak, gde je na kraju istina. Činjenica je da bi eventualni ulazak nekog Luninog bivšeg dečka doveo do prave eksplozije u vili gde je vatra, kao što znamo, uveliko dobrano potpaljena.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.