DA LI JE MOGUĆE? I reperi se lože na kafanu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024, 19:46

DA LI JE MOGUĆE? I reperi se lože na kafanu!

Poznati izvođač rep muzike nije skidao osmeh sa lica dok je uživao uz kafansku muziku.

Igor Panić poznatiji kao Nući pokazao je u okviru „storija" na svom Instagramu kako se sa društvom provodi u restoranu ”Dva Jelena” u Skadarliji.

Povod je bio rodjendan njegovog prijatelja Miloša, a ono što je javnosti posebno privuklo pažnju je koliko ga je ganula muzika pa je poznati reper igrao uz poznate kafanske pesme.

Inače pored njega, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sudeći po snimku, sedela je i Barbara Bobak, koji je i snimala trenutak kada se Nući veselio uz muziku.

Reper je rukama radio kao da je svirao harmoniku, nije skidao osmeh sa lica, a video je najpre na pomenutu društvenoj mrežu okačila njegova koleginica Barbara, pa je Nući preuzeo.

Jedno je sigurno da u restoran ”Dva Jelena” svi vole da dolaze.

pic.twitter.com/RiFagp84QE

— pensador (@sakriosamime) February 22, 2024

Srbija Danas/A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.