DA LI JE MOGUĆE DA JE OVOLIKO SMRŠALA? Karleuša izbacila novu fotku, svi trljaju oči! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2023, 16:52

DA LI JE MOGUĆE DA JE OVOLIKO SMRŠALA? Karleuša izbacila novu fotku, svi trljaju oči! (FOTO)

Fanovi u neverici!

Pevačica, Jelena Karleuša podelila je novu fotografiju posle dve nedelje pauze, što je u njenom slučaju i te kako mnogo, jer su fanovi navikli da je skoro svakodnevno "viđaju" u novim izdanjima.

Pop zvezda pozirala je u svojoj milionskoj vili, u končanoj letnjoj haljini koja joj je stajala kao salivena.

Međutim, Jelenini fanovi konstatuju da je pevačica baš smršala, te da se to vidi i po struku i nogama, ali i na njenom licu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
"Boginja, nedostajala je", "Koliko se lepa i mršava", "Vau, kakva žena", "Uvek mačka i ribetina, meni se baš sviđa kad si mršava", "Ful pripreme za novi album, vidi se", "Ono kad se dovedeš do savršenstva", samo su neki od komentara.

Podsetimo, Jelena se potpuno povukla iz medija zbog izlaska novog albuma "Alfa", 13. avgusta. To će se desiti svega 4 dana pred njen 45. rođendan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.