DA LI JE GREH ŠTO IDEM NA VANTELESNU OPLODNJU?! Matora zagrmela kod Jovane Jeremić, u emisiji otkrila i ovo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2023, 13:17

"DA LI JE GREH ŠTO IDEM NA VANTELESNU OPLODNJU?!" Matora zagrmela kod Jovane Jeremić, u emisiji otkrila i ovo!

Nije želela da ćuti!

Bivše učesnice "Zadruge" Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora nedavno su stale na "ludi kamen" u Crnoj Gori i od tada se ne odvajaju.

Matora je proslavila učešćem u rijaliti programu "Zadruga" gde je i upoznala Anitu, a sada ju je voditeljka Jovana Jeremić ugostila u Novom jutru.

One su razgovarale o istopolnoj zajednici, ali i o drugim temama.

- Kada si spoznala da imaš naklonost ka istom polu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - upitala ju je voditeljka.

- Pa kasno. Sa 23, a pre toga sam imala dugu vezu. Trebalo je da budem provodadžija drugu za jednu starletu. Tu smo se mi zgotivile, došlo je do poljupca i svidelo mi se - istakla je Jovana.

- Ja isključivo propagiram ljubav. Na jednoj televiziji su mi branili da budem u vezi sa devojkom - otkrila je Jovana, pa u jednom trenutku upitala sledeće:

- Da li je greh što ću da idem na vantelesnu oplodnju? - postavila je pitanje Matora, izrevoltirana određenim komentarima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.