DA LI JA NJEGA DA ZVEKNEM?! Bajaga prekinuo intervju! OVO nije mogao da prećuti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2022, 22:43

"DA LI JA NJEGA DA ZVEKNEM?!" Bajaga prekinuo intervju! OVO nije mogao da prećuti!

Neprijatna scena!

Večeras je u prestonici održan humanitarni koncert posvećen deci oboleloj od raka. Mnogobrojne poznate ličnosti učestvovale su u ovom projektu u želji da pomognu deci. Među njima se našao i Momčilo Bajagić Bajaga.

Iskoristili smo priliku da porazgovaramo sa Bajagom o trenutnim dešavanjima u njegovom životu. Pevač je nedavno postao deda po prvi put, a sa nama je podelio kako se snalazi u toj najvažnijoj ulozi. Podelio je sa nama po čemu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će pamtiti prijatelja, Akija Rahimovskog, koji je nedavno preminuo.

Kada je počeo da priča o Akiju, došlo je do neprijatne situacije. Kamermanu je pao blic sa kamere, a to je iznerviralo pevača. Čuo je oštar zvuk kada je blic pao na zemlju i odmah je reagovao:

- Da li da ja njega zveknem nečim? - upitao je Bajaga i na momenat prekinuo intervju

Ubrzo su se strasti smirile, pa je nastavio da priča o poznanstvu sa pevačem grupe "Parni valjak"

- Akija sam poznavao dugo. Sećam ga se još od onog perioda skopskog benda i kad je došao u grupu "220" koja je neki začetak tog "Parnog valjka". Bio je dobar momak i iskreno je voleo to što radi. Kad smo bili klinci bio je pravi roker i dobar drug. Bilo je i svirki na kojima smo svirali zajedno. Pre tri-četiri godine nas je pozvao u Sloveniju da vidimo sina i nešto smo se zezali da li će biti pevač. Onda se desilo to i svi smo bili pogođeni. Znali smo da je bio bolestan, ali se uvek izvlačio. U martu se pravi veliki koncert u Zagrebu na kom će pevati Akijevi prijatelji i ja ću ići da pevam - rekao je Bajaga za portal Srbija Danas.

Kako je izgledala ova sitauacija, ali i šta nam je Bajaga rekao o njegovoj unuci Sari, kao i o "Beoviziji", saznajte u video prilogu u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.