DA LI BRENA OVO ZNA? Evo koliko je potrošeno na Prijovićkin prsten - cela Srbija ZINULA, narod BRUJI

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2018, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI BRENA OVO ZNA? Evo koliko je potrošeno na Prijovićkin prsten - cela Srbija ZINULA, narod BRUJI

Nije štedeo!

Pevačica Aleksandra Prijović i Brenin pastorak Filip Živojinović odlučili su da stanu na ludi kamen, a na Dan zaljubljenih Živojinović je Prijovićku zaprosio na Floridi! Ljubavni par je u Americi već nekoliko ana povodom pevačicine turneje, a srećnu vest Aleksandra je odmah podelila sa svojim fanovima na Instagramu, o čemu smo više pisali OVDE.

Naime, Prija je fotografiju na kojoj je na njenoj ruci blistaju dijamanti okačilna na društvene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mreže, a ispod fotografije dodala:

- Rekla sam da!

I said YES! 💍💘🥂 @carpediem_fbz

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic) on Feb 14, 2018 at 5:15pm PST

Brojni fanovi i pratioci uputili su čestitke srećnom paru, a sudeći po spekulacijama bliskih prijatelja i rodbine, svadba će biti organizovana ove godine u Beogradu.

Verenički prsten na pevačicinoj ruci deluje umpozantno, a cena prstena iznosi oko 20. 000 evra.

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic) on Jan 13, 2018 at 5:17am PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.