DA LI BISTE VI VOLELI DA VAM JE DRUG S NJOM? Alenov prijatelj poručio Hadroviću Lud si, završavaj to!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2020, 16:01

DA LI BISTE VI VOLELI DA VAM JE DRUG S NJOM? Alenov prijatelj poručio Hadroviću "Lud si, završavaj to!"

Kratko i jasno!

U odnosu Maje Marković i Alena Hadrovića sve se preokrenulo onda kada je zadrugarki stigla pošiljka od sada već bivšeg verenika Jovice Putnikovića, kojeg je prevarila pred milionskim auditorijumom. Usledilo je udaljavanje u njenom odnosu s Alenom, a sinoć je i definitivno "pukla tikva".

Naime, posle brojnih osuda zadrugara, Maja je priznala Alenu da joj je potrebno vreme da razmisli i definiše svoja osećanja, koja su poljuljana zbog toga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što sada više nego ikada oseća grižu savesti zbog svega što je uradila. Alena su njene reči veoma pogodile, te joj je poručio da će izaći iz zajedničkog kreveta, a slobodno vreme iskoristio je i da se jada prijateljima u "Zadruzi".

A post shared by Alen Hadrović (@alenhadrovic)

Kako na novonastalu situaciju gledaju Alenovi dugogodišnji prijatelji iz privatnog života otkriveno je kada se oglasio Hadrovićev drug Srđan Prodanović, koji je ostao zatečen vešću o raskidu s Majom.

- Molim, ostavila ga je Maja?! Pa, taj lovek je lud skroz! Šta da vam kažem... - zbunjen je bio Srđan.

- Ako je ona toliko nesigurna u sebe, onda joj i treba malo vremena. U realnom životu bih mu rekao neke druge stvari, a sada neka joj da vremena, ipak su oni tamo u rijalitiju. U realnom životu bih mu rekao - ako stvarno misli da je to prava ljubav, neka se bori za to, a ako vidi da se ona premišlja i da vaga, neka završava to i krene dalje - izjavio je Srđan.

A da li je Maja po njegovom mišljenju prava devojka za Alena, on odgovara:

- A je l' bi ti voleo da tvoj drug bude sa Majom? Ja razmišljam racionalno, ali ljubav nije racionalna, tu stvari nisu crne i bele, čim su emocije uključene. Ako je to prava ljubav, pobediće sve i ja ću ih podržati, naravno. Ipak, ima tu dosta ima brljotina... Ona se premišlja, dečko, dete... Sve to je veliko opterećenje za jedan odnos. Zbog toga kažem da je situacija malo nezavidna, ali dobro, videćemo, verovatno je i njoj potrebno malo vremena da razmisli, da se neke stvari iskristališu. Što se njega tiče, ja vidim da se on baš zaljubio i neka bude sa njom, ako misli da je ona prava žena - zaključio je Prodanović.

A post shared by Alen & Maja💕 (@__alen_maja__)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Da li si se ikada osetio/la ugroženo od strane neke nepoznate osobe koja te je kontaktirala putem društvenih mreža?

Choices Da

Ne

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

RASKOPČANA KOŠULJA, SEVAJU BUJNE GRUDI Ana Nikolić pokazala nove tetovaže, reakcije ne prestaju (VIDEO)

srbdan_rs/main

1

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.