DA, KRIVA SAM! Ovo su DETALJI SUDSKOG PROCESA Anđele Đuričić sa Pink televizijom i Zvezdanom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2023, 12:03

"DA, KRIVA SAM!" Ovo su DETALJI SUDSKOG PROCESA Anđele Đuričić sa "Pink" televizijom i Zvezdanom!

Ne odustaje od toga da je oštećena!

Kako "Hype" saznaje, Anđela Đuričić odlučila je da tuži Zvezdana Slavnića zbog fizičkog nasilja u "Zadruzi 6".

Međtim, straleta se tu nije zaustavila i tužiće i televiziju "Pink" zbog protivpravnog lišenja slobode, piše pomenuti portal.

Podsetimo, Anđela se juče na svom Instagram profilu obratila putem video-snimka.

- Dobar dan svim, želela bih da se obratim svim ljudima koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << me podržavaju, koji su me podržavali i koji me možda ne podržavaju, ali prate moj profil i prate sva dešavanja koja se dešavaju meni već proteklih osam meseci. Hvala vam puno što me podržavate i šaljete mi podršku koja mi je zaista potrebna u ovim trenucima. Mislila sam da mi je potrebnija dok sam bila u Zadruzi, ali tek kada sam izašla i postala svesna dešavanja oko mene, shvatila sam koliko mi je vaša podrška bitna, jer sve što se dešava oko mene ne prestaje, postaje samo gore iz dana i dan  istakla je Anđela.

- Znači mi ova zajednička borba, jednim delom sam i sama zaslužila jer je svako sebi kriv za svoje postupke. Mnogo puta sam rekla: "Da, kriva sam". Stala sam iz svojih postupaka, što nikako ne znači da se može vršiti linč na meni. Odlučila sam stati u kraj svemu tome, rekla sam već da su svi mediji (većina), i pojedinci tuženi - istakla je Anđela.

- Deluje dobro na mene. Krenula sam svojim putem, neću dozvoliti da me unište, iako stalno pokušavaju. Ljudi koje sam smatrala prijateljima su mi najviše zabijali nož u leđa. Uvrede na svom profilu ne dozvoljavam, takvi odmah idu na blok listu. Laži o meni i mojoj porodici neću dozvoliti i za to će da ide posebna tužba, za sav ovaj organizirani kriminal. To mi je drugi posao kojim se bavim pored svog. Krenuo je treći svetski rat, bez povratka! Najveći problem i meta medija Srbije je postala Anđela, samo jer se iskreno zaljubila. Vidimo se na sudu svi zajedno - poručila je Anđela.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.