DA JOJ SVI POZAVIDE! Didi konačno PROGOVORILA o duetu - evo koja SVETSKA zvezda će krasiti novu pesmu

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2021, 22:01

DA JOJ SVI POZAVIDE! Didi konačno PROGOVORILA o duetu - evo koja SVETSKA zvezda će krasiti novu pesmu

Šokirala je sve!

Pevačica Dijana Janković, poznata pod nadimkom Didi Džej, godinama već gradi karijeru u Americi, a sada je najavila duet sa još jednom svetskom zvezdom.

Reč je o duetu sa jednom od najpoznatijih i najpopularnijih reperki na svetu australijanskog porekla, Igi Azaleom, na čemu bi joj mnogi pozavideli. Dijana je ranije najavljivala ovaj duet, ali nije želela da otkrije s kojom će to svetskom zvezdom ukrstiti vokal.

Pored Igi Azalee, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nedavno je obavestila javnost da će na jednom projektu sarađivati sa jednim od najpopularnijih košarkaša na svetu NBA zvezdom Andreom Dramondom.

A post shared by DIDI J (@didijofficial)

- Da, istina je da smo Andre i ja snimili duet i jako sam uzbuđena zbog toga. On je bio uzbuđen, ujutru je odmah išao da snimi svoj deo pesme. Menadžer nas je spojio - rekla je Didi Džej za domaće medije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.