DA JE ŽIV, ODREKAO BI ME SE! Najemotivniji trenutak Stanije Dobrojević! Progovorila o POKOJNOM OCU

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2019, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"DA JE ŽIV, ODREKAO BI ME SE!" Najemotivniji trenutak Stanije Dobrojević! Progovorila o POKOJNOM OCU

Prejake reči!

Za takmičarku Staniju Dobrojević lepile su se mnoge etikete, a samo zato što je sama priznala da je ona osnivač profesije pod nazivom "Starleta" u Srbiji. Zbog toga su je u javnosti povezivali sa ljudima koji se bave sumnjivim poslovima, a ni ona nije ostala pošteđena od tvrdnji da se u Americi bavi elitnom prostitucijom.

Dobrojevićeva često ističe da je u mlađim danima bila samo obična devojka kojoj su studiranje i teretana bili sastavni deo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << života, a da je tek kasnije došla na ideju da se fotografiše potpuno naga, ali i da novu etapu života započne preko okeana.

Poznato je da je ona izgubila oca koji je, prema njenim rečima, poginuo u ratu, a sada je u razgovoru sa Marijanom Zonjić priznala da bi se odrekao nje da je živ.

- Moj otac da je živ, ja nikad ne bih smela kratko da obučem, ne bih smela dečka da dovedem kući pre udaje. Slikanje, Instagram, golotinja, Amerika, ne bi bilo ni S od ove Stanije. Da je ostao živ, odrekao bi me se. Bilo bi tako da mi ne bi palo na pamet da nešto od ovoga uradim - rekla je Stanija.

Ono što će zasigurno privući pažnju svih je to što je Stanija pre samo nekoliko dana otkrila da joj je neprijatno da bude u Marijaninom društvu zbog njene prisnosti sa Tomislavom Panićem, a kao razloge za to navela je da ne želi da je ljudi okarakterišu kao nemoralnu osobu.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

SMUČILA SI MI SE! Otac isprozivao PEVAČICU: Sramota me, ne smem na ulicu zbog tebe! Dosta P*RNOGRAFIJE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.