DA JE ROĐENA MAJKA NE PREPOZNA: Evo kako je Nikolija izgledala PRE SVIH OPERACIJA! (Foto)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2023, 07:12

DA JE ROĐENA MAJKA NE PREPOZNA: Evo kako je Nikolija izgledala PRE SVIH OPERACIJA! (Foto)

Ne krije brojne estetske korekcije na svom licu i telu.

Nikolija Jovanović pažnju medija je privukla kao ćerka folk zvezde Vesne Zmijanac, a veoma brzo izborila se za svoje mesto pod suncem.

Ipak, kad je 2011. godine počela da krči svoj muzički put, mlada pevačica izgledala je znatno drugačije nego danas, a krasila ju je duga plava kosa.

Uskoro ju je zamenila braon nijansama, a sve ove godine fanovi su mogli da je vide u raznim izdanjima. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sa šiškama ili bez njih, s kratkom ili dugom frizurom, neretko je volela da iznenadi i neobičnim modnim kombinacijama.

Jovanovićeva je dovoljno smela da isprati svetske trendove, što njena publika voli da vidi.

Međutim, Nikolija je išla i pod nož kako bi korigovala delove tela koji joj se nisu dopadali, a koje modni eksperimenti nisu mogli da stave u drugi plan.

Plastičnog hirurga posetila je zbog povećanja poprsja, a na licu je doterala nos i jagodice. Danas je zadovoljna svojim izgledom, pa je usredsređena na podizanje ćerki i muzičku karijeru

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.