DA JE PREBIJEM ODMAH! Moka Slavnić PRIPRETIO BATINAMA uživo u programu na pomen MARIJE KULIĆ

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2023, 12:34

"DA JE PREBIJEM ODMAH!" Moka Slavnić PRIPRETIO BATINAMA uživo u programu na pomen MARIJE KULIĆ

Gledaoci šokirani ovim rečima!

Moka Slavnić, otac Zvezdana Slavnića je sinoć bio gost kod Dušice Jakovljević, sa majkom Aleksandre Nikolić, Slovenkom Nikolić.

On je komentarisao učešće svog sina, ali i ponašanje drugih zadrugara u Beloj kući.

Dušica ga je između ostalog pitala i za mišljenje o Mariji Kulić, te je on kroz smeh odgovorio, ali se taj njegov odgovor širi društvenim mrežama sa negativnom konotacijom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nasilja nad ženama:

- Da se sretnete sa Marijom Kulić! Je l' tu ima nekih simpatija možda? - glasilo jepitanje voditeljke.

- Između nas dvoje? Kako ne, da je prebijem odmah - rekao je Slavnić, a onda je krenula salva komentara na ovaj račun "Legendarni Moka", "Nasilnik", "Provereni bolesnik i loš čovek, što kaže Ana", samo su neki od komentara.

A post shared by Samo_realno (@samo_realno6)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.