DA JE MOJ DEČKO TAMO IZGINULA BIH! Maja se NAOŠTRILA: OBRUŠILA se na Jelenu, a onda POTKAČILA misicu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2021, 18:48

"DA JE MOJ DEČKO TAMO IZGINULA BIH!" Maja se NAOŠTRILA: OBRUŠILA se na Jelenu, a onda POTKAČILA misicu!

"Parče hleba neće da daju."

Zadrugari su danas dobili pismo od Velikog šefa da navedu tri osobe koje su se najmanje trudile oko zadatka i nisu dali za otkup koliko se očekivalo.

Na red je došla Maja Marinković da glasa, ko je po njoj, pokazao najmanje truda u zadatku.

- Jelena tebe je bolelo uvo ona veče da pritisneš taster, a znala si odgovore, ti kažeš da si htela da pomogneš Kenanu da izvuče Rialdu. Parče hleba neće da daju ljudi. Janjuševe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i moje svađe traju od novembra, ne znam šta je tu toliko čudno. Jeste ružno, ali da se diže bauk zbog svađe od sat vremena - započela je Maja.

- Ko je kuvao? Janjuša je boleo k*rac za ekipu i sve - ubacila se Matora.

- Što se tiče navođenja mene, trudila sam se koiko sam mogla, trebala sam više, ali nisam psihički dobro. Da je moj dečko tamo ja bih izginula. Svoju grupu sam ispoštovala, dala sam koliko sam mogla, igrala sam sve igrice. Vodite se ličnim konfliktima, ne interesujete me šta ćete da komentarišete. Vi ste uvlakači u zadnjice.

- Prva osoba je Jelena, mogla je više da se potrudi nije dala 100% sebe, čim si rekla da puštaš Kenana da izvadi Rialdu. Mogla si bolje kao što sam mogla i ja. Neco, ne treba to da radiš, vidiš da su ljudi u crvenom i Janjušu sam rekla da je ružno. Jovana je treća osoba, ne vređam te, Stefan ti je zamerio, možda se nisi lepo izrazila. Kad sam se svađala se Janjušem ono jutro prva si me uvredila, nazvala me ludačom, a ja tebi to nikad nisam rekla u tvojim raspravama - rekla je Maja.

Detaljnije pogledajte u videu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.