DA JE IVANA IMALA... Kristijan otkrio po čemu je Kristina DRUGAČIJA od drugih devojaka, pa spomenuo suprugu

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2021, 01:31

"DA JE IVANA IMALA..." Kristijan otkrio po čemu je Kristina DRUGAČIJA od drugih devojaka, pa spomenuo suprugu

"Jednostavno me radi ovo."

Nakon što je pričao o svom braku sa Ivanom Kristijan Golubović je odgovorio na novo pitanje koje su mu novinari postavili.

Ovog puta pričao je o Kristini Spalević s kojom je u emotivnom odnosu.

- Ja imam m*da za sve, ako sam nešto uradio, onda imam i mu*a da prinam. Ovde je sve transparentno. Iznesem sve kako je tako je. Ja vidim preko stola kako me neki pogledaju, a nju sam provalio odmah. Mogao sam odmah da joj kažem da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izađemo i popričamo o tome - rekao je Kristijan.

Golubović je potom otkrio po čemu se Kristina razlikuje od drugih devojaka.

- Ona ima onu vrstu humora koju ja imam, ima zrelost jedne stamene žene. Ima duh kao i ja, a uopšte te godine koje ima nisu u skladu sa njenim stavom. Tolika je energija potopila činjenice i starije predrasude. Bio sam sa dvadesetogodišnjakinjama, ali su sve one skrenule sa kursa. A ona me iznenadila elokventnošću, što se tiče filma, muzike, života... A video sam da je živela teško, bila je i mama, i baka svojim mlađim članovima porodice, tako da vidim mnogo toga što je slično meni. Nažalost, da je Ivana imala neku tu njenu notu, mi bismo dogurali jako daleko. Jednostavno me radi ovo - ispričao je Kristijan, pa dodao:

- Ona nije moj tip žene, ja volim crnke, a ona je nabijena, ja volim malo duže noge.Da li je zbog te energije.

- Ja sam danas bio u bedaku, presek sam napravio. Da je bilo onako kako sam planirao, upropastio bih nešto što je bilo očigledno. Tu se zezamo, smejemo se, ja sam bio u daunu, a ona počela da mi postavlja pitanja neka, i ja kao debil odgovaram, i onda shvatim da ona ima lek za moju nervozu - rekao je Golubović.

Detaljnije pogledajte u videu.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.