DA GA RASKASAPI...! PRETNJE UBISTVOM! Vladimiru Tomoviću ŽIVOT UGROŽEN? Mina Vrbaški IZNELA DETALJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2021, 17:40

"DA GA RASKASAPI...!" PRETNJE UBISTVOM! Vladimiru Tomoviću ŽIVOT UGROŽEN? Mina Vrbaški IZNELA DETALJE

"Boli me k**ac da li će neko da me osudi ili ne!"

Sinoć je došlo do velikog sukoba između Mine Vrbaški i Filipa Cara, a cela svađa je eskalirala kada je Filip pljunuo Minu, a umešao se i Fran Pujas, koji je pljunuo Cara.

Obezbeđenje je reagovalo i odvajalo zadrugare, a potom je Mina pretila u pušioni, da će uništiti Cara, pa je pomenula i Vladimira Tomovića.

Podsetimo, Mina je po ulasku u "Zadrugu" a i tokom prošle sezone pre Vladimirove diskvalifikacije, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pominjala da ju je on navodno ispod pokrivača maltretirao, a da za to niko nije znao, tek kada je izašla, to je ispričala, kako kaže, svojoj majci Ivani Vrbaški. Sada je ponovo pokrenula tu temu i otkrila šta je Ivana rekla da će uraditi Tomoviću, a tek sad šta će uraditi Caru:

- Da mu j**em i mamu i tatu i sestru i sve da mu j**em! - urlala je Mina.

- Da vidi to kako je kad se pominje porodica. Zbog moje mame, sve ću to da radim od jutra do sutra ću da mu j**em mamu, da vidim da li će da izdrži! Boli me k**ac da li će neko da me osudi ili ne. - nastavila je ona.

- Meni je žao moje mame, bre, boli me k**ac za mene, žao mi je moje mame, da ne bi moja mama dolazila ovde i ubijala.! Ja znam šta je ona rekla prvo za Vladimira, za onu temu koja je trebalo da se pokrene što su rekli. Rekla je da će da ga ubije, bre, lično, samo da izađe, lično! Šta li će ovom tek da uradi? Da ga raskasapi! - vikala je Vrbaški.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.