DA ČUJEM IZVINI! Ana Ćurčić i Maja se konačno suočile - Situacija dostigla vrhunac!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2023, 08:52

"DA ČUJEM IZVINI!" Ana Ćurčić i Maja se konačno suočile - Situacija dostigla vrhunac!

Sve zbog muškarca.

Maja Marinković je ulazeći u spavaću sobu zapevala stihove pesme "Panamera" Dare Bubamare, a Ana Ćurčić je iskoristila priliku da joj se obrati.

- Ma džaba pljuju me iza leđa, to je samo ljubomora - pevala je Maja dok je koračala ka svom krevetu, te joj se Ana obratila:

- Majo, ko te dirao, Majo?! Da čujem: "Izvini" za ono juče što si mi rekla - rekla je Ana misleći na karambol koji je nastao kada se sukobila sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Markom Petruševićem Petrućijem koji je prevrnuo krevet Majinoj drugarici Slađi Lazić.

- Ne, bilo mi je krivo. Što si mi Ana to rekla, mene je to mnogo povredilo - rekla je Maja.

- Glupo je da to radiš meni ovde - rekla je Ana.

- Ja sam to nekako iskreno zaključila. Gledaj, moram iskreno da ti kažem, posle toga što se desilo s njim, meni je bilo neprijatno. Kada si mi to rekla, nekako mi je bilo nelogično da je zbog te situacije, jer sam se popela na krevet... - pričala je Maja.

- Evo sad ću da ti kažem, ti si se popela na krevet i tiho i polako rekla, nije mi normalno. Normalno mi je da za nju uzmeš i je**š mu mater. Ako on uzme tvojoj najboljoj drugarici i podigne joj krevet... On je rekao i tebi i Slađi: "Ku**o", ja sam skočila i zbog toga. Ja sam totalno, opusti se u glavi. Imamo zadrugarski odnos. I ovo kada sam ti rekla da ne bih s tobom izašla, da ne pomisliš slučajno da te potcenjujem. Ne možemo se družiti, ne možemo imati isti krug ljudi i ostalo...- govorila je Ćurčićeva.

- Ja sam mislila da je to zbog toga. Ja sam rekla da mi je bilo čudno, ali ja ne menjam svoje stavove. Iznervirala sam se jer sam čula da me vređa iza leđa - rekla je Maja.

- Majo, ja jedva čekam napolju novi život - rekla je Ana.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.