...DA ĆE DA ME POLOMI! Sanja dobila JEZIVE PRETNJE od Matore pred ULAZAK U ZADRUGU: Ucenjivala me je...!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2021, 11:57

"...DA ĆE DA ME POLOMI!" Sanja dobila JEZIVE PRETNJE od Matore pred ULAZAK U ZADRUGU: Ucenjivala me je...!

"Tu je ispao karambol!"

Sanja Stanković i Jovana Tomić matora su imale burnu ljubavnu vezu, a nakon raskida krneuli su brutalni sukobi, kako u "Zadruzi", tako i van rijalitija, a sada je Sanja za domaće medije progovorila, šta se to dogodilo kada su napustile Imaginarijum.

Kako je Stankovićeva navela, Matora joj je pretila i psovala.

Čitavoj situaciji posredovao je navodno Stankovićkin prijatelj koji je pokušavao da smiri strasti bivših partnerki koje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << umalo nisu prerasle u fizički obračun.

Matora je uporno tražila Sanji listing na šta Sanja nije obraćala pažnju, što je Matoru dodatno iznerviralo, pa je u jednom trenutku zapenila i obrušila se po bivšoj pretnjama i ucenama.

- Naš poslednji kontakt je bio preko mog druga, moj telefon se vodi na njeno ime, tu je ispao karambol, ona me ucenjivala, pretila da će izvući listing, rekla da će da me polomi: "Sve sam u stanju da uradim, boli me ku*ac". Rekla sam joj slobodno, ja ništa ne krijem, na kraju se sve završilo dobro, ušla je u rijaliti i rekle smo neka ostane tako kako je. Sada je sve suvišno što bi rekla o njoj i njenom ponovnom ulasku u "Zadrugu", čujem da je priznala da pravi mnoge frke da privuče pažnju osobe do koje joj je stalo, nekad sam to bila ja, sad, iskreno, ne znam ko je i ne zanima me. - rekla je Sanja za "Pink.rs".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.