Čuvena Marisol napunila je 60 godina: Izgleda ekstremno mladoliko, čak i bolje nego pre 27 godina (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2023, 22:49

Čuvena Marisol napunila je 60 godina: Izgleda ekstremno mladoliko, čak i bolje nego pre 27 godina (FOTO)

Popularna glumica nije imala nimalo lak život, ali njena mladolikost fascinira sve.

Glumica Erika Buenfil koja se proslavila igrajući u popularnoj seriji "Marisol" (1996), napunila je 60 godina, pre dva dana.

Na društvenoj mreži Instagram podelila je fotografiju sa malenom rođendanskom tortom i svećicom.

- Napunila sam 60. Srećna sam jer sam izpunjena ljubavlju i blagoslovima. Hvala, hvala, hvala - napisala je popularna glumica, koju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pamtimo kao lepoticu sa ožiljkom na licu.

Erika stari kao vino, a sudeći po komentarima na pomenutoj društvenoj mreži, nikada bolje nije izgledala, ukoliko uporedimo njeno sadašnje izdanje sa onim od pre 27 godina, kada smo je gledali na TV ekranima.

- Ona kao vino, sve bolja i bolja; San svake žene je da u tim godinama izgleda tako dobro; Erika, koja je tvoja tajna, goriš? - neki su od komentara njenih obožavatelja.

Buenfilova je, kako prenose mediji, sina  Nikolasa de Hesusa Buenfila dobila s Ernestom Zedilom, sinom bivšeg meksičkog predsednika, koji ju je napustio jer tada nije hteo da ima potomstvo, pa je sama odgajala Nicolasa.

A post shared by Erika buenfil (@erikabuenfil50)

- Teško je biti samohrana majka. Moja mama je preminula pre 11 godina, tako da nisam imala ni njenu pomoć oko sina - istakla je svojevremeno čuvena Marisol.

Čini se da se glumica usepešno izborila sa životnim izazovima, a ako je fizički izgled odraz unutrašnje sreće, ona je živi dokaz.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.