Čuvarkuća neutrališe i negativnu energiju! Ima delovanje kao aloja!

Izvor: Svet plus, 18.Apr.2021, 10:56

Čuvarkuća neutrališe i negativnu energiju! Ima delovanje kao aloja!

Čuvarkuća ima slično delovanje kao aloja, koja je poznata u lečenju različitih kožnih tegoba. Ona neutrališe i negativnu energiju!

Čuvarkuća  je prva pomoć protiv opekotina, ugriza i uboda insekata, jer pruža brzo olakšanje i smirenje, zahvaljujući antiupalnim i antiseptičkim svojstvima.

Čuvarkućom možete tretirati kurje oči, pegice, rane i čireve na koži, bradavice na rukama, herpes zoster, tvrdu kožu na tabanima – i to jednostavnim premazivanjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << problematičnog mesta sveže isceđenim sokom ili stavljanjem obloga od presečenog lista.

Sok od čuvarkuće pomaže i u slučaju bronhitisa, upale grla, gnojne angine, gnojne upale zuba i infekcija, ali i zloćudnih bolesti usne duplje.

Veruje se da ova biljka neutrališe delovanje štetne energije, ublažava posledice kod stresa i reakcije na promene vremena, prenose mediji.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.